Dit is header
Dit is header

Welkom op de Homepagina van Vandehand.info Elektronica!

-- OFFICIEEL ONLINE 20 JANUARI 2014! --

Wat is vandehand.info Elektronica?

Vandehand.info Elektronica is een informatieve en educatieve Elektronica website met als doel een platform en informatie te bieden aan (hobby) elektronici en de servicetechnicus in o.a Nederland en Belgie.Oscilloscoop Deze site zal o.a informatie en links bevatten die van nut zijn of kunnen zijn voor genoemde doelgroep. Zowel de beginnende als de gevorderde elektronicus maar vooral ook de servicetechnicus en iedereen die zich met het repareren van elektronica bezig houdt zal hier veel van zijn (of haar) gading kunnen vinden in de vorm van o.a informatieve links, (instructie) video's en artikelen, service - en usermanuals, datasheets, etc. Het doel was en is om zoveel mogelijk nuttige informatie op een plaats te zetten waardoor er veel tijd kan worden bespaard.
Ook zal de geschiedenis van de elektronica en elektrotechniek hier de nodige aandacht krijgen. Ook interessante huidige ontwikkelingen zullen hier niet ontbreken. Oorspronkelijk is (in de zomer van 2010) begonnen met het ontwikkelen van een uitgebreide (Elektronica) Marktplaats welke online is gegaan in november van 2011. Zie hieronder voor meer info.

Verder zult u hier links en informatie aantreffen met betrekking tot ondermeer foto, film - en videoapparatuur, metaaldetectie, computer hard - en software, satelliet en troubleshootingsectie voor het opsporen van fouten in elektronische apparatuur.

Elektronica Marktplaats

Zoals gezegd is aan deze website een Gratis uitgebreide (elektronica) Marktplaats gekoppeld waar u zo'n beetje alles kunt (ver)kopen o.a consumentenelektronica, elektronica componenten - en onderdelen en meetapparatuur. Tevens kunt u hier ook andere advertenties plaatsen in de vele niet-elektronica Digitale Mulitmeter gerelateerde hoofd -, sub en subcategorieen. Voor degenen dus die alleen geinteresseerd zijn in de (Elektronica) Marktplaats kunnen hier klikken en u wordt direct doorgelinkt naar de Marktplaats.

Iedereen,zowel de particuliere als zakelijke bezoeker, die wat te verkopen heeft of iets wil kopen is welkom. Ook uw restpartijen en dumpgoederen kunt u hier gratis aanmelden. Nadat u ingelogd bent kunt u gratis (een) advertentie(s) plaatsen. U kunt advertentie(s)plaatsen in maar liefst 72 hoofd -, 682 sub en 2964 subsub - Categorieen in slechts 3 eenvoudige stappen! Velen gingen u reeds voor! Advertenties hoeven, i.t.t de meeste andere Marktplaatsen maar een keer geplaatst te worden en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Ook wordt u hier niet bestookt met allerlei (ongewenste)emails.Tevens is het toegestaan om gratis het url van uw websites bij de advertenties te plaatsen. De Marktplaats is SEO geoptimaliseerd dus uw advertentie(s) worden ook goed gevonden via zoekmachines zoals bijv. Google.

De linkenpagina van vandehand.info


Op de snel in pagerank stijgende linkenpagina van vandehand.info kunt u uw website(s) gratis (met backlink) of tegen geringe belvergoeding plaatsen. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan.

Feedback

Als u een link heeft of zelf een website heeft die op deze site niet mag ontbreken dan kunt u mailen naar: elektronica@vandehand.info
Na goedkeuring van uw site zullen wij deze gratis in een relevante rubriek plaatsen.

Heeft u vragen, tips, opmerkingen, suggesties etc. m.b.t. deze website dan kunt u ons natuurlijk ook mailen of vul het contactformulier in. Als een link niet (meer) werkt kunt u mailen naar: brokenlink@vandehand.info en we proberen dit als het mogelijk is zo spoedig mogelijk te verhelpen. Deze site is voortdurend in ontwikkeling en een 'ongoing project' dus komt u regelmatig terug voor updates.

Verder is het onnodig op te merken dat het werken met (hoge) spanningen/stromen gevaar met zich mee kan brengen. Vandehand.info is echter niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van (externe) links en informatie op deze website.

Wij wensen u veel plezier met het surfen op deze site, hopen dat u er wat aan heeft en (veel) tijd bespaart bij bv. het zoeken naar een servicemanual, component of onderdeel. En alvast succes met de eventuele (ver)koop op de Uitgebreide (Elektronica) Marktplaats!

********************
Dit is header Dit is header